een exclusieve ruimte gereserveerd voor het prestigemerk

Rolex

ROLEX WATCHES & Woertys Knokke

In maart 2015 opende Woertys een winkel die volledig aan het merk Rolex gewijd is op de Kustlaan in het Zoute in de gemeente Knokke-Heist.

De Rolex-winkel biedt kwaliteit en dienstverlening van het hoogste niveau aan en brengt op die manier hommage aan de tijdeloosheid en perfectie van het merk Rolex.

De winkel heeft een oppervlakte van 135m2 en fungeert als een weelderig juwelenkistje voor een uitgebreide selectie polshorloges, voornamelijk de modellen Oyster Classic en Professional. De meeste daarvan zijn gezet in 18-karaat geel, wit of Everose-goud.

De winkel heeft ook een werkplaats en een dienst na verkoop met horlogemakers die door Rolex opgeleid zijn. Dit is een garantie voor uitmuntendheid, het kenmerk waarop het merk haar reputatie als leider in de sector opgebouwd heeft.

Het karakteristieke decor van het merk uitgewerkt in de zetel in Genève volgens de huisstijl van Rolex is een constante voor alle winkels. De winkel in Knokke voegt daar eigen symbolen en tekens aan toe die de essentie van deze unieke plaats uitdrukken. “Gezien de aanwezigheid van de zee en de langdurige band van Rolex met de oceaan op het gebied van waterdichtheid borduurt de winkel verder op het thema van het universum van de zee,” legt de eigenaar van Woertys uit.

Wanneer de klant de Rolex-winkel binnenstapt, wordt hij meteen ondergedompeld in een atmosfeer die geïnspireerd is op het water en de zee. Dit is een weerspiegeling van de geschiedenis van het merk dat bekend staat als de maker van het Oyster-model. Dit model dateert uit 1926 en heeft als eerste waterdichte polshorloge een stempel gedrukt op de geschiedenis van het horlogevakmanschap. Het parket in esdoorn en notenhout van de verkoopruimte verwijst naar de brug van een boot. De emblematische gouden kroon van het merk siert de inkom, de muren, de vitrines en de klink van de inkomdeur.

De winkel is verfraaid met de meest elegante en verfijnde materialen en meubels. Vitrines in gepolijst notenhout, bronzen beslag en tafelbladen en panelen in crèmekleurig leer vormen de achtergrond van een winkelervaring die niet onder moet doen voor de luxe en de verfijning van de uitgestalde horloges van Rolex en de situering van de Rolex-winkel in Knokke.

parallax background

DIENST NA VERKOOP

DE KUNST VAN HET ONDERHOUD EN VAN DE ZORG VOOR UW HORLOGE

De werkplaats en de dienst na verkoop stellen al hun knowhow ter beschikking om dag in dag uit een dienst van topniveau te verlenen. Het personeel van onze werkplaats en dienst na verkoop bestaat uit horlogemakers die opgeleid werden door Rolex. Zij zorgen voor het onderhoud van de uurwerken volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Rolex.

Om de waarde van uw uurwerk te behouden is het belangrijk dat het regelmatig onderhouden wordt. Dit onderhoud mag enkel door een erkende onderhouds- en hersteldienst uitgevoerd worden. De erkende onderhouds- en hersteldienst zorgt ervoor dat elk uurwerk dat de werkplaats verlaat, voldoet aan de oorspronkelijke functionele en esthetische specificaties. Na elk volledig onderhoud ontvangt de klant een nieuwe garantie van 2 jaar voor zijn Rolex.

Rolex

Rolex, het Zwitserse toonaangevende merk in de horlogesector met zetel in Genève, geniet van een reputatie die zijn weerga niet kent op het gebied van kwaliteit en knowhow in de hele wereld.

De Oyster-modellen met gecertificeerde chronometrische precisie zijn het symbool van uitmuntendheid, prestatie en prestige. Als pionier in de ontwikkeling van polshorloges sinds 1905 staat het merk aan de wieg van vele belangrijke innovaties op het gebied van horlogevakmanschap, zoals bijvoorbeeld het Oyster-model, de eerste waterdichte polshorloge die op de markt gebracht werd in 1926, en het zelf-opwindende mechanisme met de Perpetual rotor dat in 1931 ontwikkeld werd. Het bedrijf heeft in zijn geschiedenis al meer dan 400 patenten aangevraagd. Rolex is een volledig geïntegreerd productiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt in het bedrijf zelf al de essentiële onderdelen van haar uurwerken, van het smelten van de legeringen tot de montage van de elementen van het mechanisme, van de kast, de wijzerplaat en de horlogeband via de bewerking en afwerking. Rolex is ook actief betrokken in de sponsoring van kunst, sport, ondernemerschap en de bescherming van het milieu met een uitgebreid programma sponsoringactiviteiten en filantropische programma's.

Alle uurwerken van Rolex worden in Zwitserland gemaakt volgens de hoogste normen van uitmuntendheid. Ze zijn waterdicht tot op 100 m, uitgerust met een zelf-opwindend mechanisme en zijn voorzien van een garantie van 5 jaar.

Kustlaan 253 8300 Knokke BelgiqueNEEM CONTACT OP


zend ons een bericht